Dilimli İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerin kendilerine, ailesine, vatanına ve milletine faydalı birer birey olabilmeleri için nitelikli bir eğitimin verilmesi. Araştıran, sorgulayan, eleştiri yeteneğine sahip olan, düşüncelerini açıklamaktan korkmayan ve farklı düşüncelere saygı duyan, kendisini yenileyen ve geliştiren, yeniliklere açık olan, çağın gerektirdiği teknolojik olanaklardan yararlanmasını bilen, başarının sadece test çözmeden ibaret olmadığının farkında olan, paylaşma duygusunu geliştirmiş, şiddete ve kötü alışkanlıklara karşı çıkan, toplum ahlakını yüceltmek için çaba gösteren ve ahlakı en yüce değer olarak benimseyen bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir

Başarılar:

Saatler: 8:30-11:40 13:00-14:30
Isınma: Soba
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Lojman: 2 - Okulumuz bahçesinde 2+1 yeni lojman ve 1+1 eski lojman olmak üzere 2 adet lojman bulunmaktadır. Lojmanlarda kalma imkanı bulunmaktadır. Servisimiz oluduğu için lojmanda kalan öğretmen arkadaşımız yoktur.
Servis Bilgisi: Okulumuzun servis imkanı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05347944221

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://musdilimliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Dilimli Köyü Merkez/MUŞ

Öğretmen :6
Öğrenci :78
Derslik :6
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1250
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Dilimli Köyü MERKEZ/MUŞ

Adres - Dilimli Köyü Merkez/MUŞ

Ulaşım Muş şehir merkezine ulaşım belirli saatlerde köye ait minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muş Merkeze 33 km uzaklıktadır.